Tilbage til søgeresultatet

YoungShip Denmark, Vidensdeling og udvikling af den nye generation i Det Blå Danmark.

Baggrund

YoungShip er en global non-profit organisation med mere end 3.000 medlemmer spredt i over 30 lande. Den danske afdeling, YoungShip Denmark, blev etableret i 2018 og tæller nu 276 medlemmer, unge professionelle med forskellige baggrunde inden for Det Blå Danmark. YoungShip Denmark fungerer som et værdifuldt netværk for unge professionelle inden for den maritime sektor. Vi byder velkommen til medlemmer med tilknytning til forskellige aspekter af branchen, herunder drift, befragtning, finansiering, juridisk rådgivning og meget mere. Vores primære mål er at facilitere vidensdeling, kompetenceudvikling og skabe en social og professionel netværksplatform for vores medlemmer. Vi stræber efter at støtte og fremme fremtidens maritime talenter i Danmark.

Projekt

Vi tilbyder kvartaltsvise events for vores medlemmer med faglige indlæg og networking. Formålet med disse events er at facilitere møder mellem unge fagfolk inden for den maritime sektor, hvor de kan udveksle erfaringer, dele viden og etablere et bredt netværk på tværs af forskellige funktioner i branchen. Vores forening er dedikeret til at støtte vores medlemmers karriereudvikling og hjælpe dem med at opbygge et solidt fundament for deres fremtidige succes i industrien.

Forventede resultater

Vores mål er at afholde et event hvert kvartal med oplæg fra eksperter inden for den maritime industri efterfulgt af networking for vores medlemmer. Tillige ønsker vi at få medlemmer på tværs af landet. Foreningen er primært repræsenteret i København, men ønsker på sigt også at få medlemmer fra andre steder i landet.

Information

Projektnavn:

YoungShip Denmark faciliterer vidensdeling og udvikling af den nye generation i Det Blå Danmark.

Type:

Almennyttigt

Tema:

Maritim Erhvervsudvikling

Tid:

2023-2024

Kontakt:

YoungShip Denmark
Marmorvej 18
2100 København Ø
https://youngship.com/denmark/