Du er her: ForsideVi støtterDonationer til almennyttige projekter

Vi tilbyder støtte til maritim erhvervsudvikling, uddannelse og rekruttering samt forskning

Vi stræber efter at støtte udviklingen af innovative og fremtidsorienterede projekter, der kan støtte udviklingen af fremtidens maritime sektor i Danmark. Vi vil bidrage til at bygge bro mellem maritime virksomheder, uddannelsesinstitutioner og universiteter for at skabe de bedste betingelser for at udvikle Det Blå Danmark og skabe endnu flere maritime jobs i fremtiden.

Fælles for de projekter, vi vælger at uddele støtte til, er, at de skal have et almennyttigt formål og danne basis for en bred og almen vidensdeling i den maritime industri.

I kan søge støtte til tre typer almennyttige projekter

Maritim erhvervsudvikling

Vi støtter afvikling af konferencer, events og kampagner, der er med til at udvikle den maritime sektor. Derudover støtter vi også nye politiske tiltag og generel erhvervsudvikling, der bidrager til at styrke vidensniveauet gennem eksempelvis analyser eller undersøgelser.

Maritime uddannelser og rekruttering

Vi støtter projekter, der har til formål på en ny måde at udvikle de maritime uddannelser og indholdet i undervisningen samt styrke branchens mulighed for at rekruttere medarbejdere med stærke kompetencer. Vi uddeler også i begrænset omfang MBA-legater for at styrke kompetencerne hos fremtidens ledere i Det Blå Danmark.

Maritim forskning

Vi støtter relevante maritime forskningsprojekter, der er med til at belyse og løse den maritime sektors aktuelle udfordringer. Det gælder blandt andet den grønne omstilling, digitalisering, automatisering og generel forretningsudvikling. Forskningsprojekternes resultater skal efterfølgende deles og kommunikeres til branchen, så flest mulige får gavn af det.

Få hjælp til din ansøgning her

Vi tilbyder økonomisk støtte, der kan hjælpe med at vække jeres maritime projekt til live, så det kan bidrage til at udvikle den maritime sektor og styrke fremtidens Blå Danmark. I kan søge om støtte til at dække en del af de direkte omkostninger på projektet – men det forventes, at I selv bidrager med en del af finansieringen.

Læs mere om at søge støtte til projekter indenfor maritim erhvervsudvikling, uddannelser og rekruttering samt forskning og få hjælp til din ansøgning her:

Projekter

Igennem årene har Den Danske Maritime Fond støttet en lang række projekter, der på forskellig vis har bidraget til udviklingen af fremtidens maritime sektor i Danmark. Du kan læse om tidligere og igangværende projekter, der har modtaget støtte her.