Tilbage til søgeresultatet

MDC, Maritime Event Calendar

2018-065, billede 2

Baggrund

Den maritime industri byder konstant på et utal af maritime arrangementer, der hver måned afholdes af både større og mindre organisationer. De mange ansatte og studerende i Det Blå Danmark har dog ikke et let tilgængeligt og ordentligt overblik over disse arrangementer.

Projekt

Målet med ’Maritime Event Calendar’ er at danne et overblik over maritime arrangementer i Danmark og større maritime arrangementer i udlandet, der både skal øge muligheden for overblik, men samtidig mindske risikoen for at to arrangementer ligger på samme tid. Kalenderen vil blive opdateret én gang om ugen, hvilket skal sikre at den konstant vil vise alle arrangementer der finder sted i branchen.

Forventede resultater

Et ordentligt overblik skal gøre det lettere for folk at finde et arrangement, der opfylder deres behov. Der forventes derfor, at dette initiativ vil øge antallet af deltagende til maritime arrangementer. Foruden at øge antallet af deltagende, vil det også være lettere for folk at søge arrangementer, som kan dække deres behov for ny viden der kan anvendes på deres arbejdsplads. Altså kan de der ønsker at afholde arrangementer opleve en stigning i antallet af deltagere, ligesom ansatte i den maritime industri vil have lettere ved at øge deres faglige viden.

Projektresultat

Link til kalenderen: http://mdc.center/alleventsindenmark/

Information

 

Projektnavn:

Maritime Event Calendar

Type:

Almennyttigt

Tema:

Maritim erhvervsudvikling

Tid:

2018-2020

Kontakt:

MDC, Maritime Development Center
Amaliegade 33B, 2. sal
1256 København K
www.mdc.center