Tilbage til søgeresultatet

Flowty, Matematisk optimering – kommerciel anvendelse i den maritime sektor

Flowty

Baggrund

Vi ser, at optimal planlægning inden for den maritime sektor er ganske vanskelig og samtidig nødvendig, fordi sektoren er så volatil, kompleks og uforudsigelig. Flowty har tidligere i et projekt udviklet et simpelt værktøj, der benytter algoritmer til langtidsplanlægning i den maritime sektor, som planlæggere kan anvende som supplement i deres beslutningsproces. I dette projekt bliver værktøjet udvidet, mere brugervenlig og på sigt skal brugeren uden ekstern hjælp selv kunne udbygge den.

Projekt

Flowty samarbejder i projektet med en kommerciel maritim partner, som leverer oplysninger om faktorer med betydning for deres beslutninger og formulerer krav til platformens indretning. Ud fra disse oplysninger og tests af første versioner vil Flowty udvikle maritimt orienterede AI-baserede matematiske optimeringsalgoritmer og skabe en platform, med hvilken ikke-eksperter kan fremsætte beslutningsforslag.

Forventede resultater

Resultatet er en beslutningsplatform specialiseret til maritime forhold, der fremstiller forslag til løsninger på de komplekse problemstillinger, som planlægning af de daglige funktioner i et rederi indeholder. Beslutningsplatformen kan efter tilretninger anvendes i alle dele af den maritime sektor. Platformen skal kunne benyttes af en ikke-ekspert. Projektet er en central del af Flowtys samlede 5-årsplan, som skaber et brugbart beslutningsværktøj og adgang til hele den danske maritime sektor. For den maritime sektor bevirker projektet et IT-løft, hvor avancerede matematiske metoder vil blive benyttet I det daglige, hvoraf følger store konkurrencefordele og forspring. For Flowty bevirker projektet en bevægelse fra en forretning baseret på konsulentydelser til forskellige kunder til en afgrænset udvikling af en platform og et fokus på maritime brugere.

Projektresultat

Afsluttende projektrapport (november 2023) kan ses her: Link

Information

Projektnavn:

Flowty

Type:

Erhvervsmæssigt

Tema:

Maritime erhvervsprojekter

Tid:

2022-2023

Kontakt:

Flowty ApS
Traps Allé 8
2500 Valby
www.flowty.ai