Tilbage til søgeresultatet

ReFlow Maritime, AI driven predictive modeling

Billde redigeret

Baggrund

Digitalisering og kunstig intelligens er et af de store fokusområder i den maritime branche og er spået til at blive en af de store forandringsagenter. Der ses en industri hvor innovation sker på et lavt inkrementelt niveau og hvor nye tiltag ofte skabes i “siloer”. Disse “siloer” hæmmer datadeling på tværs af industrien, hvilket kan resultere i en langsom udvikling af den maritime branche.

Projekt

ReFlow tilbyder en løsning til datadeling med fokus på predictive analytics og AI drevet predictive modeling – projektets fokus er på vessel operation and maintenance i den maritime industri. Der udvikles en platform, der kan indsamle og analysere data fra skibe og dets komponenter. Data vil blive klargjort, analyseret og brugt til at forudsige fremtidig adfærd ved hjælp af kunstig intelligens og maskinindlæringsteknologi. Systemet skal facilitere datadeling mellem maritime aktører på en sikker måde og så dataadgang er begrænset kun til godkendte partnere.

Forventede resultater

ReFlow forventer, at ved at analysere skibenes data og præsentere det i et overskueligt og eksekverbart format kan vedligeholdelse forudsiges og derved reducere risici og omkostninger for alle stakeholders. Forventningen er at bedre forecasts baseret på historiske og realtidsdata fra skibet, motoren og komponenterne fører til en forbedret og optimeret supply chain hos OEM’erne og serviceudbyderne.

Projektresultat

Projektet blev fuldført, men ReFlow måtte efterfølgende erkende, at der ikke var tilstrækkelig interesse fra potentielle kunder. ReFlow har således valgt ikke at markedsføre produktet længere.

En “lessons learned” rapport kan læses her: Lessons Learned

Information

Projektnavn:

AI driven predictive modeling

Type:

Erhvervsmæssigt

Tema:

Maritime Erhvervsprojekter

Tid:

2018-2019

Kontakt:

ReFlow Maritime
Pier 47
Langelinie Allé 47
2100 København Ø