Tilbage til søgeresultatet

Aprendio, Enabling high impact learning for the maritime front line

Aprendio

Baggrund

Aprendio’s platform adresserer en række udfordringer på det globale maritime træningsmarked. Udbydere af træning har et behov for nye digitale redskaber til at udvikle, sælge og levere deres produkter og services. Aprendio bygger og markedsfører en platform som sikrer levering af høj kvalitets træning/læring til søfarende over hele verden såvel ombord og på land. Platformen vil fungere som en markedsplads der sikrer en attraktiv økonomisk model for udbyderne af træning og et godt udvalg for kunderne. Platformen udvikles oven på eksisterende afprøvet teknologi i tæt samarbejde med træningsleverandører og slutkunder/brugere.

Projekt

Projektet vil fokusere på den tekniske udvikling af Aprendio platformen for høj kvalitets træning og læring, herunder følgende features:
• Cloud-baseret full-mission simulation og VR-træning
• Skræddersyet træning til den enkelte
• Relevante integrationer gennem API
• Udvikling af markedsplads

Forventede resultater

• Projektet vil give digitale redskaber til at træningsleverandører på Aprendio kan udvikle bedre digitalt leverede læringsoplevelser
• En demokratisering af markedet for maritim digital læring. Dels ved at give nye redskaber, adgang og nye markedsmuligheder til bl.a. danske træningsleverandører, og dels ved at åbne markedet for digital læring og give rederier/kunder flere alternativer
• Aprendio vil åbne for nye muligheder for danske og udenlandske leverandører med fysiske træningscentre så de kan udnytte deres kompetencer ind i en fremtidig digital og bæredygtig forretningsmodel
• Aprendio vil være en platform for udbud af træning for maritime træningsleverandører og skabe markedsmæssige synergier for fælles teknologiudvikling, marketing, salg, ecommerce, samt forbedrede tilbud til kundesiden.

Projektresultat

Bevillingen fra den Maritime Fond har været helt afgørende for at Aprendio er lykkedes med at udvikle en virksomhed, som i dag har en sund omsætning få år efter det er etableret, men som de første mange måneder bestod af ren teknologiudvikling og ingen kunder/omsætning havde.

Gennem samarbejdet med den Maritime Fond er det lykkedes:
– at give digitale redskaber/services til at træningsleverandører og fageksperter kan udvikle bedre digitalt leverede læringsoplevelser.
– at demokratisere markedet for træning til den grønne omstilling. Dels ved at give nye redskaber, adgang og nye markedsmuligheder til bl.a. danske træningsleverandører, og dels ved at åbne globalt marked for digital læring og give virksomheder flere skræddersyede alternativer/muligheder.
– Aprendio har lanceret et ’Green Skills Academy’ med partnere på Philipinerne så dansk viden og træning kommer ud til et Sydøst-Asiatisk marked på ca. 2 mia. mennesker.
– Vi har leveret kurser inden for grøn omstilling Renewables og Maritime sammen med samarbejdspartnere til kunder fra Kina, USA og Canada.
– I Aprendio er vi klar til at forsætte med at åbne nye markedsmuligheder for danske og udenlandske grønne videns-leverandører med skalerbare læringsoplevelser og digitale træningscentre så eksperter og fagpersoner kan udnytte deres kompetencer ind i en fremtidig digital og bæredygtig forretningsmodel.

Du kan læse Aprendios afsluttende projektrapport her.

Information

Projektnavn:

Enabling high impact learning for the maritime front line

Type:

Erhvervsmæssigt

Tema:

Maritime erhvervsprojekter

Tid:

2022-2023

Kontakt:

Aprendio ApS
Ragnagade 7
2100 København Ø
www.aprendio.io