Tilbage til søgeresultatet

Studio 30 50, Using entrepreneurship as a catalyst for change in the Maritime industry

 

Den maritime industri gennemgår hurtige ændringer, hvilket kræver innovation og samarbejde på grund af faktorer som decarbonisering og digitalisering. Studio 30 50, et maritimt fokuseret initiativ, forener iværksættere og stiftere med branchens ledere og investorer. Med placering i både Danmark og Singapore, gennemfører det sprints og tilbyder skræddersyet support til opbygning af nye maritime startups.

Studio 30 50’s nyskabende venture studio koncept giver iværksættere og stiftere skræddersyet support under sprints, der imødekommer deres behov og modenhedsniveauer. Programmet støtter ventures gennem deres udvikling og giver tidlige fase-stiftere mulighed for at deltage i efterfølgende sprints som mere modne startups.

Udover at hjælpe iværksættere, faciliterer Studio 30 50 tæt samarbejde mellem virksomhedspartnere for at definere problemstillinger og dele feedback fra proof-of-concept forsøg. Virksomhedspartnere og investorer har mulighed for at investere i ventures under efterfølgende finansieringsrunder.

Med forventning om mindst tre sprints årligt fordelt mellem København og Singapore, forventer Studio 30 50 større holdstørrelser i København (15-20 kandidater) sammenlignet med Singapore. Programmet har i gennemsnit 12 stiftere og fire startups pr. hold, der er udvalgt blandt over 200 ansøgninger fra stiftere og over 60 fra startups. Forventningen er, at holdstørrelserne i København vil være større på grund af flere ansøgninger fra europæiske stiftere og en eksisterende database med stærke kandidater.

Studio 30 50 sigter mod at levere kvalitet ved at holde startups på omkring 4-5 personer. Programmet forventer at tiltrække en mangfoldig pool af ansøgere og forventer at fortsætte med at udvide sin indflydelse og rækkevidde.

Information

Projektnavn:

Studio 30 50

Type:

Almennyttigt

Tema:

Maritim erhvervsudvikling

Tid:

2024-2025

Kontakt:

Studio 3050, filial af 3050 Ventures Pte Ltd
Hans Bekkevolds Alle 7
2900 Hellerup
www.studio3050.io