Tilbage til søgeresultatet

Danske Rederier m.fl., Folkemødet på Bornholm 2022 (udskudt fra 2020)

photo1869 (003)

Baggrund

Danske Rederier, Danske Havne og Danske Maritime ønsker at fortsætte og følge op på de tidligere års fælles deltagelse af Det Blå Danmarks fremstød på Folkemødet på Bornholm 2020 (note: efterfølgende udskudt til 2022).

Projekt

Danske Rederier, Danske Havne og Danske Maritime deltager på Folkemødet for at repræsentere hele Det Blå Danmark. Formålet med Folkemødedeltagelsen er at sikre maksimal eksponering og positionere Det Blå Danmark over for beslutningstagere, folketingsmedlemmer, lokalpolitikere, embedsmænd, organisations- og erhvervsfolk, pressen og befolkningen. Folkemødet skaber en meget værdifuld ramme for såvel at knytte kontakter til nye samarbejdspartnere og beslutningstagere som at styrke relationerne til eksisterende kontakter. På grund af Postbåden Peters unikke placering i Allinge Havn vil bannerne igen i år være store for at sikre synlighed. Tilsvarende vil Det Blå Danmark søge øget eksponering gennem markedsføringsmuligheder på kajen i Allinge i form af blandt andet fotovæg. Samtidig planlægges i endnu højere grad events, der fanger befolkningen uden for de traditionelle debatformater.

Forventede resultater

Formålet med deltagelsen på Bornholm er at sikre Det Blå Danmark et endnu stærkere politisk fundament for det politiske arbejde og dermed fastholde klyngen som afgørende for det danske samfund.

Projektresultat

Det Blå Danmarks deltagelse på Folkemødet på Bornholm blev aflyst i 2020 og 2021 grundet Covid-19. og dermed udskudt til 2022. Afsluttende rapport herfra kan læses her: Link

Information

 

Projektnavn:

Folkemødet på Bornholm 2020

Type:

Almennyttigt

Tema:

Maritim erhvervsudvikling

Tid:

2020

Kontakt:

Danske Rederier
Amaliegade 33
1256 København K
www.danishshipping.dk