Tilbage til søgeresultatet

Danske Rederier m.fl., Folkemødet på Bornholm 2019

 

Foto Folkemøde

Foto: @joshuatree

Baggrund

Danske Rederier, Danske Havne og Danske Maritime ønsker at fortsætte og følge op på de tidligere års fælles deltagelse af Det Blå Danmarks fremstød på Folkemødet på Bornholm den 13.-16. juni 2019.

Projekt

Danske Rederier, Danske Havne og Danske Maritime deltager på Folkemødet 2019 i fællesskab og repræsenterer den samlede maritime klynge – Det Blå Danmark. Formålet med Folkemødedeltagelsen er at sikre maksimal eksponering og positionere Det Blå Danmark over for beslutningstagere, folketingsmedlemmer, lokalpolitikere, embedsmænd, organisations- og erhvervsfolk, pressen og befolkningen. På grund af Postbåden Peters unikke placering i Allinge Havn vil bannerne igen i 2019 være store for at sikre synlighed. Tilsvarende vil Det Blå Danmark søge øget eksponering gennem nye markedsføringsmuligheder på kajen i Allinge i form af blandt andet fotoboks/fotovæg. Samtidig planlægges i endnu højere grad events, der fanger befolkningen uden for de traditionelle debatformater.

Forventede resultater

Formålet med deltagelsen på Bornholm er at sikre Det Blå Danmark et endnu stærkere politisk fundament for det politiske arbejde og dermed fastholde klyngen som afgørende for det danske samfund.

Projektresultat

Afsluttende rapport kan ses her: Folkemødet på Bornholm 2019

Information

Projektnavn:

Folkemødet på Bornholm 2019

Type:

Almennyttigt

Tema:

Maritim erhvervsudvikling

Tid:

2019

Kontakt:

Danske Rederier
Amaliegade 44
1256 København K
www.danishshipping.dk