Tilbage til søgeresultatet

BlueKey ApS, Project BlueKey Corporate Search Solution

BlueKey Data Onepager

 

Baggrund:

Aktører i shippingbranchen bruger et hav af data fra forskellige datakilder, når de skal udarbejde konkurrencedygtige tilbud, dels eksterne data (fx vind- og vejrforhold), dels virksomhedens egne interne data (information om skibe, performance, mm). De eksterne data tilgås igennem en række forskellige systemer, og optil flere kontaktpersoner er i spil, når et tilbud udarbejdes.

BlueKey vil simplificere denne proces og tilbyde samarbejdende shippingvirksomheder en skræddersyet platform, der virker som en søgemaskine. Her samles alle de senest opdaterede interne og eksterne data.

Projekt:

BlueKey samler information omkring eksempelvis et specifikt skibs placering, bunkerpriserne i en specifik havn, vejrforholdene undervejs på rejsen, og mange andre elementer i en intuitiv og pålidelig søgemaskine. BlueKey samler alt dette og skræddersyer de ønskede informationer og data til en specifik shippingvirksomhed. Løsningen kaldes BlueKey Corporate Search Solution. Dette projekt skal skabe denne platform for en række shippingvirksomheder, som derefter kan bruge de mange eksterne og interne data til at udarbejde tilbud, og ovenikøbet analysere deres egne data hurtigere. BlueKey vil sørge for, at virksomheder, der tilslutter sig og får oprettet en platform, ikke behøver at bekymre sig om IT, og i stedet kan bruge deres dyrebare tid på at gøre det, de er bedst til.

BlueKey har løbende dialog med kunderne omkring hvad de ønsker at se på deres platform. Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan udarbejdes på en skræddersyet søgemaskine. Hvis kunderne ønsker det, er det muligt yderligere at bruge kunstig intelligens på deres data, der vil finde mønstre og forhold, som brugerne af en BlueKey Corporate Search Solution kan anvende i deres beslutningsproces. Samme intelligens vil blive brugt til at skabe årvågenhed omkring CO2-forbrug. Dette vil, sammen med pålidelige og opdaterede data, bevirke, at virksomheder kan spare ressourcer og i sidste ende blive mere profitable.

Forventede resultater:

BlueKey forventer at have en række søgemaskiner færdige, så virksomheder, der gør brug af en Corporate Search Solution, vil blive mere effektive i deres udarbejdelse af tilbud og handler. Shippingvirksomhederne vil få et større overblik over deres egne interne data, og hvordan dette kan kombineres og analyseres sammen med eksterne data, hvor alt dette samles og vises i et pålideligt system. Shippingvirksomheder har efterfølgende større indsigt i deres egne data og kan benytte dette til at opnå en konkurrencemæssig fordel.

Information

Projektnavn:

BlueKey Corporate Search Solution

Type:

Erhvervsmæssigt

Tema:

Maritime erhvervsprojekter

Tid:

2021-2022

Kontakt:

BlueKey ApS
Helgavej 26
5230 Odense M
www.bluekey.ai